adidas ADIZERO ADIOS 6

Nemecký výrobca športového vybavenia a obuvi nedávno predstavil nástupcu modelu ADIZERO ADIOS 5. Novinka zo strednej triedy nesie rovnaké meno s tým rozdielom, že číslicu 5 nahradila šestka. V tomto článku by sme Vám chceli bližšie predstaviť nové ADIZERO ADIOS 6.

Bežecké topánky adidas ADIZERO ADIOS 6 sú cestné tempovat obuv s neutrálnym došľapom stavaná na rýchlosť. Jednovrstvový zvršok zo sieťoviny je tak ľahký, že ho pri behu skoro ani neucítite. Až 50% jeho materiálov tvorí funkčný recykláty Primegreen, zvyšok pripadá na textilné výplň s podšívkou vnútri. Nízkou hmotnosťou sa vyznačuje tiež medzipodrážka s odpružením Lightstrike PRO. Ide o superľahký materiál, upravený etylén-vinyl acetát (EVA) s nízkou hustotou 0,16 g / cm³ a s vyšším obsahom vzduchu. To sľubuje väčšiu návratnosť energie, než má štandardné EVA, čo znamená lepšiu dynamiku pohybu vpred. Ich doménou sú svižné úseky kratšieho charakteru niekde na dráhe alebo na ceste.

Podrážka Continental ™ platia za najlepšie riešenie adidas čo sa priľnavosti a krátkej doby kontaktu so zemou týka. Podošva Continental s optimalizovaným profilom sa pýši prvotriedny priľnavosťou ako na suchom, tak hlavne na mokrom povrchu vďaka spolupráci s odborníkmi z rovnomennej firmy vyrábajúce pneumatiky a ich znalostiam. V porovnaní s hlavnými konkurenčnými modelmi dosahujú Adios 6 hodnôt priľnavosti až o 32% väčších, a to už je dosť. Adidas ADIZERO ADIOS 6 sú tempovat topánky stvorené na rýchly dynamický beh a siahne po nich každý, kto chce byť v cieli ako prvý.